P  R  O  J  E  C  T  E  N                                                                                                                                                                                                          


  Š I B E N I K                                                                                                 2 0 11

  Residence in heart of old city.
 

This residence is situated in the medieval city of Šibenik in Croatia.  Located  in the heart of the old city, it has a magnificent view of the cathedral.  The challenges of the the project were two fold.  Firstly, the complete spatial potential of the house was under utilised and secondly, the house needed an upgrade of its basic facilities.  Additionally, its provenance as a historic stone house needed to be observed. In the following photos below you can see the progressive transformation  of the ground floor and terrace. The second floor benefitted  from the creation of a new attic for additional sleeping space, formerly an unused attic. Modern comfort is now available for the occupants while the authentic character of the house has been preserved. This project is an example of renovation that enhances and increases the value of property. Through the considerate architectural planning, the historic character of the architecture has remained intact and it includes all the modern comfort anyone wishes to have.
                               
                                     
              

                                                                


badkamer           

 The terrace, before , during and after the renovation                                   The diningroom                    The toilet  

                                                          
                                
          
                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                   
The terrace