P  R  O  J  E  C  T  E  N                                                                                                                                                                                                          



V A N   G A L E N S T R A A T    I N    D E N    H A A G                                     2 0 0 2


De renovatie van een herenhuis aan de Van Galenstraat bestaat uit een drastische verbouwing van de begane grond en de zolderverdieping van het huis. Op de begane grond is een bouwvergunning verleend voor de wijziging van de gevel aan de tuinzijde waar een nieuwe brede pui voor meer licht zorgt. De uitdaging van het project is meer efficiënte ruimte op de begane grond te creëren waardoor een betere verbinding ontstaat tussen de tuin en de woonruimte: een nieuwe keuken en eetkamer hebben een sombere werkkamer vervangen. De zolder, oorspronkelijk een onverwarmde opslagruimte, is nu  getransformeerd in een verblijfsruimte met een slaapkamer, een wekkamer, een badkamer en een inloopkast.


   
keuken       werkkamer       kamer  
                                          

badkamer       badkamer      badkamer       inloopkast