P  R  O  J  E  C  T  E  N                                                                                                                                                                                                          


  H U G O   D E   G R O O T S T R A A T                                    20 13



   Van twee appartementen naar één.
 

De twee appartementen, gelegen op de eerste verdieping van een pand aan de Hugo de Grootstraat in Den Haag, waren vóór de renovatie twee uitgewoonde wonigen met veel gebreken. De eigenaars van beide appartementen wilden één grote woning i.p.v. twee kleine. Nadat een omgevingsvergunning was aangevraagd bij de gemeente konden  de twee appartementen samengevoegd worden tot  een grote, moderne en comfortabele  woning. In de ene helft zijn een ruime woon/eetkamer met open keuken en entrée  gemaakt, in de andere helft zijn de slaapkamers , twee badkamers en veel kasten gecreëerd. Twee schoorstenen in het slaapgedeelte zijn gesloopt en in de gang is een doorgang gecreëerd om van de ene  naar de andere kant te komen. Slaapkamer 3 kon ontstaan doordat de oorspronkelijke woonkamer verkleind is.


                       



           

De nieuwe keuken
 
       

De gangen , de slaapkamer en de badkamer

     

De eetkamer en de woonkamer